Vjenceslava Richtera 6, 10000 Zagreb

+385 (0)91 497 6853

office@sunlab.hr

09 - 17TENDA CLASSIC

Tende Sunlab »

Wera / Sunlab Classic je model klasične tende koju odlikuje besprjekoran i pouzdan rad, dug vijek trajanja zbog primjene vrhunskih i najkavalitetnijih materijala, a u prilog tome govori i 5- godišnja garancija koju dajemo na taj proizvod.

Wera Classic predstavlja naš najekonomičniji model koji se po svojoj kvaliteti može slobodno svrstati u viši razred proizvodjaca tendi.
Za razliku od konkuretnih proizvoda već osnovni model Classic opremljen je sa nosivim čeličnim profilom što mu daje dodatnu čvrstinu.
Ovaj model sklapajuće tende koji se otvara i zatvara uz pomoć motora ili ručno, moguće je montirati kako na zid tako i na plafon.
Tenda Wera Classic može se dodatno opremiti sa krovom koji će je dodatno zaštiti od raznih vremenskih uvjeta. Isto tako može se pokretati daljinskim upravljačem kao i ugraditi senzor za vjetar koji će je dodatno zaštiti od jakih vjetrova.
Raznoliki izbor boja ili crno-bijele kombinacije vam omogucavaju da promijenite i osvježite svoj prostor. Prilagodljiv sistem montaže omogućava rješenje za sve gradjevinske situacije.

Dimenzije:
Širina od 200 do 600cm
Projekcija od 150 do 300cm
Nagib od 00-500

ZAHTJEV ZA PONUDU

Pošalji zahtjev